Najmlađi tim u ovoj oblasti
Visoko stručni zaposleni
Zadovoljstvo i preporuka klijenata
Analiza i merenja
Projektovanje i nadzor
Izvođenje radova i održavanje
Daljinsko upravljanje i nadzor
Međusobno poštovanje i timski rad
 
 
Dobrodošli
Energoglobal grupa vrši detaljnu analizu troškova projektovanja, izgradnje i nadzora, kao i dobiti mini-hidroelektrana (MHE). Na bazi analize Energoglobal grupa predlaže optimalne parametre energetskog objekta, što u slučaju MHE znači tip turbine, optimalni instalisani protok, optimalni bruto pad i optimalnu nominalnu snagu. Drugim rečima, Energoglobal grupa za svoje partnere priprema kompletno idejno rešenje energetskog objekta, projekat, kao i izvođenje radova i nadzora.

Veliki izbor potencijalne tehnologije i opreme, tehničko znanje i iskustvo u upravljanju njima, kao i njihovo pouzdano održavanje i kontrola je takođe vrlo važna odlika Energoglobal grupe koja omogućuje da se iznova stvara zadovoljstvo kod svih naših partnera i korisnika. Pored velikog izbora opreme koju ugrađujemo i koristimo, takođe smo jedni od prvih koji smo uveli sisteme za daljinski nadzor i upravljanje mini-hidroelektranom putem GSM mreže, tako da u slučaju pojave alarma korisnik dobija SMS o tipu nastalog alarma.

Preduzeće za projektovanje, izvođenje radova i nadzor radova na mini-hidroelektranama Energoglobal grupa osnovana je 2010. godine sa ciljem da postane pouzdan partner domaćim i stranim investitorima na radovima projektovanja, izvođenja i nadzora izgradnje mini hidroelektrana, kao i da pruži najbolju uslugu korisnicima u pogledu održavanja i praćenja rada mini-hidroelektrane, a sve u cilju postizanja obostrane koristi između partnera, životne okoline i Energoglobal grupe.

Ono što izdvaja ovu organizaciju od ostalih na tržištu je da smo krenuli od mini-hidroelektrana vrlo male snage i postepeno gradili svoju lepezu proizvoda i usluga u ovoj oblasti, kako bi zadovoljili zahteve kupaca, potrošača i korisnika obnovljivih izvora energije. I da smo i dalje spremni da učimo od drugih, delimo partnerski naše znanje i iskustvo i uživamo u poslu koji volimo.
Reference
Tokom dogogodišnjeg rada na izgradnji malih hidroelektrana uradjen je niz projekata:
Mini hidroelektrana Goleš, Štrpci / 1989. god. - ostrvski režim rada
Mini hidroelektrana Štrpci, Štrpci / 1998. god. - paralelelan rad sa EDM
Mini hidroelektrana Manastir Rača, Bajina Bašta / 2002. god. - kombinovani režim rada
Mini hidroelektrana Teslić, Teslić / 2003. god. - paralelelan rad sa EDM
Mini hidroelektrana Vidrovan, Nikšić / 2004. god. - paralelelan rad sa EDM
 
 
ENERGOGLOBAL D.O.O., Kneza Miloša 33, 21000 Novi Sad, Srbija    Tel: +381 (0)21 499 315    Fax: +381 (0)21 499 315    Email: office@energoglobal.com
© 2010, www.energoglobal.com